Προσφορά!

LCDLVI – ΣΕΤ ΒΙΒΛΙΩΝ

15.00 Με ΦΠΑ

   1 βιβλίο Lenore Corpse #1

+ 1 βιβλίο Ψυχοπλάνης Φαινόμενα

+ Δώρο CD The Rockin’ Dead – Here Comes The darkness

Εξαντλημένο

Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

 

ΒΙΒΛΙΟ 1

LENORE CORPSE#1

ISBN: 9786188216266

Πρόκειται για το 1ο βιβλίο της σειράς LCDLVI του συγγραφέα Γιώργου Μπελαούρη το οποίο συστήνει τον κεντρικό χαρακτήρα της Lenore Corpse και μας εισάγει στον κόσμο της Ψυχοπλάνης.

 

Περιγραφή:

Αν μπορούσες να ζωγραφίσεις την ουτοπία σου και να χαθείς μέσα στο καμβά, θα το έκανες; Αν εκεί έβρισκες το άλλο σου μισό και απόλυτη γαλήνη, θα τα άφηνες όλα πίσω σου; Αν τα έχανες όλα, πώς θα αντιδρούσες;

 

Βίαια ξεριζωμένη από τον παράδεισο της, επιστρέφει στην πραγματικότητα ορκισμένη για εκδίκηση, διψασμένη για καταστροφή! Διεφθαρμένοι καλλιτέχνες, μανιακοί γκαλερίστες, σαλεμένοι επιστήμονες, στρατιές ενόπλων και αυτή, μόνη εναντίον όλων, σε μια μανιώδη και άνευ προηγουμένου καταδίωξη θανάτου που εξελίσσεται από την Αθήνα και την Αίγυπτο ως τη Μόσχα και τη Νέα Υόρκη…

Το όνομα της είναι Lenore Corpse και αυτή είναι η ιστορία της…

 


ΒΙΒΛΙΟ 2

ΨΥΧΟΠΛΑΝΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ISBN: 9786188216266

Πρόκειται για την πρώτη ανθολογία της μυθολογίας LC DLVI που δημιούργησε ο Γιώργος Μπελαούρης και περιλαμβάνει διηγήματα του ίδιου καθώς και των:

Χρύσα Μπαχά, Γιώργου Γυφτάκη, Γιώργου Αγγελίδη, Francine Queen, John Crabs, Σωκράτη Σίδερη

Περιγραφή:

Από την αρχή της ανθρωπότητας, μια μικρή ομάδα ατόμων ανέπτυξε μία ακατανόητη ανάγκη, μεγαλύτερη από αυτή της τροφής, του νερού, της στέγης ή του ρουχισμού. Ήταν η ανάγκη της έκφρασης. Αυτά τα άτομα, αυτή η ‘’ανωμαλία’’ στα μάτια των υπολοίπων, ονομάστηκαν καλλιτέχνες.

 

Πέρασαν αιώνες και αυτή η ανάγκη για έκφραση εξελίχτηκε σε κάποια άτομα σαν ιός. Θεωρούσαν ότι ζούσαν για να υπηρετούν την Τέχνη και ότι κάθε τους ανάσα της ανήκει. Οπότε η Μοίρα, η Τύχη, οι Θεοί, ποιος ξέρει, ίσως και η ίδια η Τέχνη θεοποιημένη πια, αποφάσισε να ανταμείψει τους πιστούς της με ένα χάρισμα: την ψυχοπλάνη.

Αυτά είναι κάποια από τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν…


CD

THE ROCKIN’ DEAD – HERE COMES THE DARKNESS

 

O 1ος δίσκος των THE ROCKIN’ DEAD περιέχει το τραγούδι SHE KICKS & ROCKS, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το LCDLVI και τους χαρακτήρες και του βιβλίου LENORE CORPSE #1 και καταπιάνεται με την αυτοκαταστροφική, εμμονική σχέση μεταξύ της Lenore και του Ανδρόνικου Δουράντη. Το Lyric video τραγουδιού πλαισιώνεται με τις επίσημες εικονογραφήσεις και Artworks που έχουν δημιουργηθεί από την εικονογράφο Lena Decay.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.804 kg