ΓΕΝΙΚΑ

H Rising Star Promotions εξυπηρετεί παραγγελίες από όλη την Ελλάδα μέσω του e-shop της.

Για παραγγελίες από εξωτερικό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email στο info@rsp.gr που θα περιέχει τα προϊόντα που επιθυμείτε να λάβετε καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής στο εξωτερικό.  

Για παραγγελίες μέσα από το e-shop μας, δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού.

Για όλες τις αγορές, παρέχεται ταμειακή απόδειξη.

Αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου παρακαλούμε όπως το δηλώσετε κατά το τελευταίο βήμα (checkout) της παραγγελία σας, στο πεδίο «Σημειώσεις παραγγελίας».

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι Επιλογές πληρωμής που διαθέτει το e-shop μας είναι:

1) Με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων από την εταιρεία courier. Η υπηρεσία πληρωμής με αντικαταβολή

  • Επιφέρει επιβάρυνση 2 Ευρώ στην παραγγελία.
  • Δεν εφαρμόζεται σε παραγγελίες αξίας > 50 Ευρώ

 

2) Με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας (web banking, κτλ). Κατά την τραπεζική συναλλαγή εισάγετε στο πεδίο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εφόσον γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

 

3) Μέσω της υπηρεσίας Paypal με δύο διαφορετικούς τρόπους:

  • Εάν διαθέτετε λογαριασμό Paypal, τότε για την διεκπεραίωση της παραγγελίας καταχωρείτε αποκλειστικά και μόνο στο περιβάλλον του PayPal το E-mail που έχετε δηλώσει στο PayPal χωρίς να σας ζητηθούν άλλα στοιχεία.
  • Εάν ΔΕΝ διαθέτετε λογαριασμό Paypal τότε μπορείτε να πληρώσετε με τα στοιχεία της κάρτα σας (πιστωτική ή χρεωστική), ΠΑΝΤΑ μέσω της υπηρεσίας Paypal. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε σχετικά με τους όρους και την Πολιτική Απορρήτου που εφαρμόζει το Paypal.

 

Διευκρινίζεται ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η διαδικασία πληρωμής online μέσω PayPal καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας σε secure servers του PayPal και είναι πιστοποιημένη από ανεξάρτητο παροχέα πιστοποίησης (Trusted Third Party).